top of page
316938673_913424596249558_7712035248614015993_n.jpg

Hva er viktig for oss?
Vi som oppdrettere tar jobben med å finne nye hjem til «barna våre» ekstremt seriøst, og ønsker ikke useriøse henvendelser. Her er det ingen førstemann til mølla prinsipp.
Det er heller ikke en rase for de som er ute etter en "tøff" hund for synets skyld. Staffordshire Bull Terrier er en hengiven, sprudlende klovn, som elsker å omgås med nye og kjente mennesker. Det er en rase med masse personlighet. Dette er en hund som elsker å være med der det skjer, og ikke minst ELSKER sin familie med hele hjertet. Vi ønsker derfor noen som ser på valpen som et familiemedlem, og lar den være med på ulike aktiviteter du/dere gjør. Vi er veldig opptatt av god kjemi med kjøper og fôrverter. Vi ønsker oppdateringer, bilder, gjerne treffes i ny og ne. Det skal være rett hjem for rett valp, og alt skal stemme før vi velger hvem som får være en del av vår kennel familie. Dersom du/dere er aktuelle kandidater til å være valpekjøper/fôrvert for oss, ta kontakt på mail 

kennelastropika@gmail.com

Kennel Astropika har som mål å avle funksjonelt friske hunder, med rasetypisk konstruksjon og mentalitet, som kan leve et langt, lykkelig og sunt liv til glede for seg selv og sin familie. Vi tar inn linjer fra hele verden, og har til nå basert mesteparten av oppdrettet på linjer kombinert fra norske og hjemmlandet til rasen, England. Vi er veldig opptatt av å vite helse på hundene vi både avler på og hundene vi har avlet. Vi ønsker at du ønsker å sjekke helsen på hunden din.
Helsetester kan aldri gi noen garanti for at videre avl blir feilfri, men vi gjør vårt beste for å fremme gode individer, ved å benytte kun sunne og eksteriørmessing balanserte avlsdyr.


Hva betyr det å være fôrvert?
Du låner ikke hunden av oss. Det vil være din/deres hund livet ut, men man inngår en avtale med oppdretter som eier hunden til avtalen er holdt. Fôrvert får hunden gratis, mot at oppdretter kan disponere den til oppdrettet, og utstilling dersom det skulle bli aktuelt. Avtalen går ut på at fôrvert gir den et godt kjærlig hjem, og står for normale utgifter ved et hundehold (fôr, forsikring, utstyr osv), mens oppdretter kan benytte hunden til avl og utstilling, utgifter ved dette dekkes av oppdretter. En mer detaljert beskrivelse av avtalen blir gjennomgått og forklart før en eventuell avtale inngås. Begge parter skal være komfortable med avtalen.
Vi lar ikke hvem som helst være forvert for oss.
Vi ønsker å møte alle aktuelle før en avtale inngås.

Fordeler ved å være fôrvert?
Det er flere fordeler ved å velge fôrvert som et alternativ, du har da en samarbeidspartner i ryggen, som er en stor trygghet spesielt for de som ikke har så mye erfaring med egen hund/rasen fra tidligere. Du får den hunden oppdretter har plukket ut som mest lovende i kullet. En oppdretter ville aldri valgt å beholde en hund de ikke hadde tro på. Dersom man er interessert i feks utstilling, vil man få hjelp til trening av dette, tips og råd.
Oppdretter stiller seg disponibel 24 timer i døgnet dersom noen skulle trenge hjelp med råd ved akutte skader/problemer. Du skal vite at du kan ringe når som helst om det måtte være noe.
Vi er ute etter fôrverter som ser for seg et godt samarbeid, der de er stolte av hunden sin, og ønsker å fremme den ved å holde den i god kondisjon, fôre med kvalitetsfôr, gi den nok stimuli og kjærlighet til at det blir en trygg og glad hund. Det er ikke noe krav at man må drive med utstilling, men er ønskelig at man kan trene litt på ulike ting som stå, gå pent, som vi hjelper til med.
Send oss en mail om dere selv
kennelastropika@gmail.com

bottom of page